Friday, May 29, 2009

NY PÅ FARMEN


Här kommer nykomlingen till farmen. Han heter Bärtil och kommer nog att trivas med dom andra djuren. Har tänkt ta en gruppbild ute i det gröna.
Önskar alla en riktigt skön helg, här har det lovats fint väder.

Wednesday, May 27, 2009

Klicka på bilden så syns stickmarkörerna ordentligt.

REA PÅ STICKMARKÖRER MMHåller lite rea på mina stickmarkörer mm. Har även ute på Tradera men till högre pris.
Översta bilden finns lite berlocker som kan fås med lås eller ögla som passar upp till nr 9. 10kr/st
Nästa bild med lås. 10kr/st
Markör med vajer, upp till st 20.10kr/st
Set med olika markörer. 25kr/st.
Sjalnålar 15kr/st.
Hittar du något intressant så skicka ett mail till stina.holst@tele2.se

Sunday, May 24, 2009

STICKHJÄLPEN

Dom fina yvkorten om Stickhjälpen som jag fått kommer att åka till Deisy design i Göteborg. Linda som har affären vill gärna ha dom så kunder som vill vara med kan ta ett och läsa om verksamheten. Tack Linda.
Lotta är nere på landet och i går tog vi en timme till virkskola. Det var ju inte så svårt som det verkar . Ibland verkar det så svårt med mönster och sen när man tänkt till så är det inte så farligt. Lycka till med virkprojekten.

Tuesday, May 19, 2009

EFTERLYSNING

Är där någon som har sett virkade Teletubbies. Dom är så läckra med sina färger. Jag tror att jag inte hade så mycket leksaker när jag var liten, tycker om alla slags "söta" mjukdjur nu på gamla dar. Innan när vi hade lilla Hilda (vår shnauzer) så köpte jag dom till henne. Dom som hon inte lekte med sitter fortfarande i soffan.

KATTEN OXÅ

Här kommer katten Sverker som precis blivit färdig. Svansen sticker upp bakom honom. Har stoppat svansen med en piprensare som är vikt 3 ggr och gör att man kan böja den som man vill.
Mönstret kommer från Mias bok.

Sunday, May 17, 2009Idag har jag gjort färdig en beställning som jag fått. Dom blev jättefina på mitt kakfat. Är jätteglad för jag har fått så mycket beröm och förfrågningar från dom som handlat av mej innan. Man får lite extra energi och man glömmer bort värken.
I onsdags var jag på vattengjympan och tyckte att det gick lite bättre. Men igår var vi ute i det kalla vädret hela dagen så idag är det väldigt stelt. Får ta några timmar liggande vid tv:n.

Friday, May 15, 2009

Det är tidig morgon och vi ska köra till Eslöv med Anki o Lars. Där är bilutställning idag. Tyvärr har det kommit lite regn här på sydkusten, men vi hoppas att det är bättre lite inåt land. Har man stigit upp och fixat maten så är det så tråkigt att stanna hemma. Vi håller tummarna.

Wednesday, May 13, 2009

VOV VOV

Här kommer hunden Freddie. Han har varit jätterolig att göra, ska fortsätta med en annan hund som oxå ser jättehäftig ut. Och en katt och en sköldpadda och en giraff och och och..........
Fick Mia Bengtssons Amigurumibok igår. Superfin bok och med många förklarande bilder. Tack Lena för att du fixade den.

Sunday, May 10, 2009

LÖRDAGS KVÄLL

I lördags kväll var det crusing i Ystad. Här är en bild på min man och mej + våra bästa vänner. Vi har precis grillat färdigt och satt oss på första parkett innan det startat upp ordentligt. Det ska ha varit mellan 500-1000 bilar i rullning. Folk hade tillochmed tagit ut bord och stolar längs trottoarerna och jag såg en hörnsoffa på ett ställe. Roligt hade vi och lite värk i kroppen idag för det blev kyligt, men det får man ta. Körde hemmåt precis när det började skymma.

Thursday, May 7, 2009

HJÄLP

Har fått denna tröjan på beställning. Kan någon tipsa mej om var man får reda på dom japanska tecknen, både till stickat och virkat. Sen är det jättesvårt att förstå hur storleken räknas och även antalet maskor. Hoppas att någon av er har provat japanska mönster.

JORDGUBBAR I ÖRONEN

Här var det jordgubbar att ha i öronen. Passar perfekt till sommaren och till midsommar.
Idag har jag värdens träningsvärk, jag va på varmvattengymnastik i går. Det kommer nog att ta ett par gånger innan man får opp flåset. Man känner sig i allafall nyttig.

BIDRAG TILL STICKHJÄLPEN

Här är ett foto på lite tovade inneskor som blir mitt första bidrag till Stickhjälpen. Har mer grejor som mössor och strumpor som kommer sen. Känns skönt att vi kan hjälpa någon som inte har det så gott ställt som oss.

Monday, May 4, 2009

GRÖNSAKER


Nu blev det lite grönsaker mitt i kakorna, ska vara en citron och lime.
Stort tack till dej Lena för kassen med virkgarner, det blev djupdykning så fort jag kom hem. Du får komma hit och dyka ner bland mina strumpgarner.

Sunday, May 3, 2009

INLAGDA BILDER

Har lagt ut lite bilder på min andra sida, klicka in på bakelsen.

Saturday, May 2, 2009

Rapsen blommar

Igår va vi i Malmö med bilen och träffade lite folk. På vägen så lyste rapsfälten gula och nästan alla sädesfälten var gröna. Härligt. Idag har vi varit på besiktningen där det var en dag för äldre bilar. Tyvärr blåser det dökallt från havet och man blir lurad att det är varmt. Senare i eftermiddag ska vi till Malmö igen, det är sk "vårmönstring" för våra bilar och det brukar komma jättemycket folk, alltid kul att ses efter vintern.